Effektivare arbetsflöde med Outlook

Effektivare Outlook utbildning, Time 4U, Time Management utbildning, Personlig Effektivitet

Effektivare arbetsflöde med Outlook

Gå en effektiv time management utbildning på en halvdag som ger dig konkreta verktyg för att hantera och effektivisera dina arbetsuppgifter med hjälp av Outlook. Du kommer till exempel att få lära dig att strukturera, hantera samt få ordning på din kalender och även ditt mejlflöde. 

Under utbildningen får du träna på ett beteende med syfte att du ska få bättre kontroll på din arbetssituation. Du lär dig skapa en personlig digital struktur som möjliggör ett enkelt och snabbt hanterande av inkommande uppgifter.

SKAPA EN LOGISK STRUKTUR PÅ DITT DIGITALA ARBETSMATERIAL

Genom utbildningen ”Effektivare arbetsflöde med Outlook” får du lära dig att optimera din Outlook användning vilket underlättar ditt dagliga arbetet. Tanken är att du på ett enkelt och snabbt sätt ska hitta din information utifrån den logiska struktur du skapar på ditt digitala arbetsmaterial. Det här innebär att vi även går igenom hur du kan använda dina verktyg mer effektivt tack vare en bättre planering och prioritering av dina viktigaste uppgifter. 

Syftet med utbildningen är att du ska få en ökad kontroll över din arbetssituation vilket kommer att bidra till att du även får ner pulsen och mår bättre.

KURS INNEHÅLL – effektivare arbetsflöde med Outlook

  • Effektiv hantering av Outlook
  • Planering och prioritering
  • Rekommenderad e-post policy
  • Praktisk träning med coaching
  • Skapa en digital struktur
  • Få överblick och prioritera med din Outlook kalender och To Do-lista

FORTSÄTTNINGSKURSER I TIME MANAGEMENT 

Vill du få ut ännu mer av utbildningen rekommenderar vi att du även går en av våra effektivitetsutbildningar: