Microsoft ToDo

Microsoft ToDo
Att göra lista från Microsoft

Att göra lista från Microsoft ToDo 

⭐⭐⭐

Microsoft nya att göra lista heter ToDo. Den finns som app för både IOS, Android och som skrivbords app  för PC och Mac. ToDo är en separat app men med kopplingar till Outlook. I appen kan du se uppgifter och flaggade mejl. Dock är detta uppdelat i olika listor.En bra funktion som finns är en lista som heter ”Min dag” där du kan koppla de uppgifter/mejl som du måste göra under dagen. För dig som kör Outlook är denna app  bra för att du både ser uppgifter och flaggade mejl i din smartphone. Vilket är en ovanligt funktion i de uppgift appar som finns idag. Uppgifter eller flaggade mejl kan delas upp i flera små steg vilket gör att stora uppgifter kan bli mer hanterbara.

Tyvärr tycker jag att ToDo  känns omodern. Som exempel saknas det möjlighet att ställa in startdatum och att kategorisera uppgifter och mejl. En styrka med Microsofts befintliga att göra lista i Outlook är att den är kopplad till kalendern. Denna funktion finns inte i dagens ToDo.

 

▪ Kopplingar till Outlook och synkroniserar både uppgifter och flaggade mejl.

▪ En uppgift kan delas i flera deluppgifter

▪ Gratis app som finns för både IOS, Android, PC och Mac

▪ Personlig daglig planering med ”Min Dag”

▪ Koppling till Teams 

 

Utbildning i ToDo

För Android – Google Play

För IOS – App Store

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *