TaskTask

Iphones bästa Att göra app för Outlook användare

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Den enda appen som klarar av att använda Outlooks kategorier. Du kan sortera dina uppgifter på samma sätt i din Iphone som i din Outlook klient.

Leverantörens text
TaskTask är det enklaste sättet att få dina Outlook- eller Gmail-uppgifter till din iPhone! TaskTask ansluter direkt till dina Office 365 Business, Exchange eller Google-uppgifter för att hålla din fullständiga uppgiftslista synkroniserad mellan Outlook och din enhet.
Du kan se flaggade mejl och uppgifter i TaskTask (Outlook). Med TaskTask kan du hantera din att-göra-lista, skapa uppgifter, ställa in start-/förfallodatum, markera slutförda, tilldela kategorier, ändra vikt, ställa in och ta emot påminnelser och ta bort uppgifter. Ett Exchange Server- eller Office 365-konto krävs för att synkronisera uppgifter med Outlook. Ingen ytterligare programvara behövs. TaskTask fungerar direkt med Gmail, men på ett begränsat sätt.

Jannes omdöme
I Outlook kan du sortera din uppgiftslista i olika kategorier. I denna lista kan du se både flaggade mejl och uppgifter. Den enda app som kan visa samma vy i Iphone är TaskTask.  Du har den absolut bästa överblicken över alla saker du skall göra med hjälp av denna app.

Fungerar med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *