Microsoft Teams

Effektivare med Teams, Time 4U, Utbildningar Time Management
Teams appen är en självklarhet för dom som jobbar i Teams

Den självklara appen för alla som jobbar med Microsoft Teams.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Om du jobbar i ett projekt eller tillsammans i en specifik grupp av kollegor är Microsoft Teams ett väl passande verktyg.  Teams för samman människor så att de kan få saker gjorda. Det är den enda appen med chattar, möten, filer, uppgifter och kalender på en enda plats, så att du enkelt kan kommunicera med andra och planera tillsammans.

Funktioner

Videomöten
Chatt (som kan omvandlas till videosamtal direkt. Gäller även grupper)
Molnlagring av dokument
Kalender (synkad till Outlook)


Jannes omdöme

Den här appen har hjälpt mig mycket. Jag har snabbt kunnat deltaga i möten även om jag inte funnits i närheten av dator.  Vart jag än är kan jag hämta  gemensam information tack vare bra struktur i kanaler som jag och mina kollegor har byggt upp. Jobbar du i Teams är detta ett bra hjälpmedel.


Vill du lära dig mer om hur ni kan jobba effektivt med  Microsoft Teams ?

Utbildning i Effektivare med Teams


Fungerar med

Android smartphone

 

 

 

 

För IOS Iphone, Ipad

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *