Trello

Trello ett effektivt samarbeteTrello ett effektivt samarbete

⭐⭐⭐⭐⭐

Vill du få en bra överblick av dina processer i din grupp eller projekt? Då är Trello ett effektivt samarbete verktyg att ta hjälp av. Med hjälp av  Trello går det att synliggöra hela processer för varandra. Varje samarbetsyta får en egen ”Tavla”, På tavlan visas alla uppgifter som kort. Varje kort kan enkelt flyttas genom drag and dropp i rätt tillhörande ”Lista”. (Enkelt förklarat är detta som en Kanban tavla.) Uppgifterna kan flyttas beroende på var dom befinner sig i en process. Trello är enkel att jobba med och du kommer igång snabbt. Kort startsträcka. Ett annat plus är att den går länka ihop med både Slack och Teams. Alla som ingår i samarbetet kan se vad som är tilldelat var och en. Är det något som inte går enligt plan, syns det och kan åtgärdas. Fördelningen av uppgifterna blir tydligt synbara i varje grupp. Om det framgår att någon har för mycket att göra finns det  möjlighet för snabba åtgärda så att uppgifter kan omfördelas. Detta innebär att man kan minska stressen bland deltagarna och öka effektiviteten.

 

  • Skapa tavlor för att organisera alla era jobb
  • Använd dem solo eller bjud in medarbetare, för att samarbeta.
  • Anpassa arbetsflöden för olika projekt
  • Lägg till checklistor med ”Att göra” för kort
  • Tilldela uppgifter till dig själv och medarbetare
  • Kommentera saker med dina vänner
  • Arbeta offline och din anslagstavla kommer automatiskt att synka när du loggar in nästa gång
  • Koppla Trello till Teams eller Slack

Vill du ladda ner appen?

För Android – Google Play

För IOS – App Store

Vill du veta mer om Trello?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *