Twiik

Hälsoplattformen Twiik

⭐⭐⭐⭐

Leverantörens text

Vi vill sudda ut livsstilsrelaterade sjukdomar för gott och få så många som möjligt att bygga en sundare och mer hållbar livsstil. Twiik är digitala i allt vi gör, men med en mänsklig twist, plot och känsla.

Twiik levererar en coaching- och analyticsplattform med digitala verktyg och tjänster för hela friskvårdscykeln, från att hjälpa ett gym, en coach eller en företagshälsa att digitalisera sin affär och nå fler människor till att hjälpa individer att förverkliga sina drömmar om en mer hållbar livsstil.

Jannes omdöme

Detta är inte bara en app utan en hälsoplattform. Själv har jag använt Shapelink i flera år, som idag har blivit Twiik. Twiik har blivit mitt träningsnav. Här registrerar jag all min träning antingen manuellt eller automatiskt. Till Twiik finns kopplingar så att min stegräknare och pulsklockor automatiskt synka över informationen till Twiik. Det mesta sköts helt automatiskt och fungerar super smidigt. I Twiik sätter jag upp träningsmål som jag sedan kan följa upp hur jag ligger till. Många av mina vänner är också anslutna, och vi kan följa varandras träning och ge varandra positiv feedback och hjälpa varandra att nå våra individuellt satta mål. Bekvämt att ha en märkesoberoende plattform för all data rörande träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *