Nine

Nine
Nine är bästa appen för Androidanvändare som jobbar i Outlook

Bästa planerings appen för Android smartphones

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Av alla appar jag testat är denna absolut den bästa och komplettaste planerings appen. Den innehåller mejl, kalender, uppgiftslista, kontakter och anteckningar. Allting synkas med Outlook.

Leverantörens text
Nine är en fulländad e-postapplikation för Android smartphones som är synkronisera med Microsoft Exchange Server med hjälp av Microsoft Exchange ActiveSync och även avsedd för företagare eller vanliga människor som vill ha effektiv kommunikation med sina kollegor, vänner och familjemedlemmar när som helst, var som helst. Du kanske redan har bra erfarenhet med andra e-postprogram för Android. Oavsett din befintliga erfarenhet kommer vi att ge dig en fantastisk upplevelse mer än någonting annat. Använda e-post, kontakter, kalender, uppgifter och anteckningar på dina mobila enheter via trådlösa nätverk ökar din användarupplevelse och minskar din tid dramatiskt.

Jannes omdöme

Detta är den app som jag använder mest. Kopplingen till Outlook är enastående. Mycket bar kalender med flera olika vyer. Mejlen är komplett där du kan ha flera olika email konton kopplade till samma app. Antingen väljer du att se bara ett konto åt gången, eller flera på en gång. Att göra listan är den ända Android app som  klarar av att följa Outlooks kategorisering. Vill du testa appen kan du göra det gratis i 14 dagar. Efter det kostar den ca 150 kr.

Fungerar med

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *